udtalelser

Min kæreste og mig fik en kyndig og professionel Tango undervisning ved Fabrice Knecht. Den måde han meget indlevende, og med stor forståelse for både tangoen og os som mennesker, underviste os på var helt fantastisk. Jeg vil opfordre alle, som er nysgerrig på tango til at opsøge Fabrice. Føler vi både lærte mere om essensen i Tango samt selve dansen på blot et par timer end vi har læst på danseskolen de sidste 2 måneder. Han er virkelig god på den fede måde
David

Odense

I er et inspirerende dansepar man får lyst til at forsøge at efterligne. Undervisningen går tilpas langsomt/hurtigt frem så helt nye som os kan følge med og alligevel bliver udfordret. Super at I starter med at vi skal GÅ tango! Det var ikke lige det jeg havde forestillet mig men hold op hvor skal det med at gå rigtigt trænes meget. Og det er faktisk sjov.
Gøye

Nyborg

At modtage undervisning af Fabrice og Marianne er nærværende, kompetent og fra hjertet. Jeg er ikke i tvivl om, at Fabrice finder tangoens sjæl og videresender til os i lokalet. Jeg har danset i mange år og har deltaget i mange undervisningstimer – også på højskoler. Fabrice og Marianne giver en kompetent og indfølende undervisning, hvilket ikke er en selvfølge.
Lise

Odense

tangoundervisning

Empati

 Fabrice Knecht er et empatisk og forstående menneske, med en stor passion for det han gør.

v

Menneskelighed

Fabrice har stor forståelse for både tangoen og os som mennesker.

Professionalisme

Føler mig altid tryg, der er en god struktur og der er styr på tingene.