Tango Undervisning i Odense

 

Min tango undervisning er af høj kvalitet, det vil sige du får rigtig meget for pengene – se kundeudtalelser her. Dans argentinsk tango, Odense har en størrelse hvor du finder et rigtig godt dansemiljø. Jeg tilbyder tango undervisning i samarbejde med HIPS Dancestudio og tangoforeningen baila el tango i Odense / Fyn.

Holdundervisning henvender sig til dansere på forskellige niveauer, fra nybegynder til øvet. Jeg fokuserer på den tætte stil, på det konceptuelle i dansen, på essensen. Der vil altid være udfordringer til alle på vores hold, jeg er god til at se helheden og den enkeltes behov.

Jeg underviser både alene eller med en dansepartner. Holdundervisning foregår typisk med en dansepartner, enetimer udfører jeg som regel alene. Jeg underviser enkeltpersoner – både mænd og kvinder –  og par.

 

enetimer

Jeg opfordrer alle, der vil blive dygtig til tango at tage privat timer også. Når I booker privat timer til Tango får I en mere intensiv læring, hvor vi kan gå i dybden med netop jeres dans og på den måde dygtiggøre jer. Enetimer har den fordel at tempoet kan tilpasses efter behov. Min egen oplevelse er at en privat time i tango undervisning ofte er billigere end holdundervisning. En enetime giver typisk meget mere information og viden end et helt forløb på et hold. En kombination er det bedste, den koncentrerede information fra en enetime kan bruges til at bygge holdundervisning på.
  

 

 

Priser

Jeg opfordrer alle, der vil blive dygtig til tango at tage privat timer også. Når I booker privat timer til Tango få

Privat time a 60 minutter med Fabrice 495 kr.
Privat time a 60 min. med Fabrice og partner 795 kr.
Firmaarrangement Odense min. 120 minutter med Fabrice og partner 3.495 kr.
Tango Undervisning Odense på hold – priser ca 50-80 kr. pr. gang.

Betalingsmetoder

Online med Mastercard, Visa, Paypal)
Kontant på stedet
Kort/Paypal på stedet (Mastercard, Visa)

Argentinsk Tango Odense

Bedre parforhold

Kom tættere på din partner på en helt ny måde. Tango er en meditativ og terapeutisk dans, der kan skabe bedre parforhold. Gennem dansen bliver I ét med hinanden, musikken og omgivelserne.

v

Giv slip på hverdagen

Med tango kan I give slip på hverdagen. Manden får lov at tage styringen, mens kvinden lader sig tillidsfuldt styre. I får brudt med hverdagens mønstre og lære hinanden endnu bedre at kende.

Ordløs dialog

Gennem tangoen lærer I, at tyde hinandens kropssprog og indrette jer efter det. I lærer at give hinanden et kram og være tæt, mens I gennem tango fører en ordløs dialog. Et pusterum fra hverdagen.

Kontakt

Har du spørgsmål, vil du høre mere om hvordan du kan lære at danse tango, så kontakt mig gerne. 

 

 

 

 

Fabrice Knecht
Creative Engineering APS
Pantheonsgade 8, 4.th
5000 Odense C

cell: 0045 61 68 83 69
mail @ knecht. dk
CVR 39 36 32 83