Argentinsk Tango Odense

Tango Odense, få undervisning af høj kvalitet. Argentinsk Tango er en udtryksfuld dans mellem mand og kvinde, der er fyldt med intimitet, sensualitet og varme. Når du og din partner skal lære at danse Argentinsk Tango opnår I nærmest en euforisk tilstand, når I bliver ét med musikken, hinanden og omgivelserne.

Jeg har arbejdet mange år med den Argentinske Tango og har blandt andet været i Buenos Aires af flere gange for at blive så dygtig som muligt til min store passion. I Buenos Aires er det mere end almindeligt at danse Argentinsk Tango og det er måske slet ikke så mærkelig for, Buenos Aires er det spanske ord for ”god luft”. Den gode luft opstår mellem dig og din partner, når I giver jer hen til den smukke, lidenskabelige argentinske tango.

  

Referencer undervisning

• HIPS Elevforstilling Sommer 2017 “Kejserens Nye Klæder”
• HIPS Dancestudios Odense
• VUC Odense
• HCA Festival Odense
• Tangoforeningen Baila el Tango Odense
• Odense Salsaforening
• Dansens Dag
• Studenterhus Odense
• Cafe Siesta Odense
• Privattimer

Tango er improviseret

Tango i almindelighed er ikke en dans, der består af koreografier, men i stedet af en række grundtrin. De få enkle trin gør det perfekt for manden, at kunne improvisere undervejs og føre sin kvinde sikkert med et tydeligt kropssprog. – Det er det, der gør Argentinsk tango til en nærmest terapeutisk og meditativ dans for par.

Når jeg underviser i Argentinsk tango lærer I faktisk helt grundlæggende at give hinanden et kram og være helt tæt med hinanden. En metode, der kommer til sin ret i en hverdag, hvor der ofte er fyldt med mange gøremål og alt for lidt tid til nærvær.  I lærer også gennem dansen, at tyde hinandens kropssprog og indrette jer efter det. Argentinsk Tango kan også kaldes for en intens ordløs dialog mellem en mand og kvinde.

 

 

Argentinsk Tango Odense

Bedre parforhold

Kom tættere på din partner på en helt ny måde. Tango er en meditativ og terapeutisk dans, der kan skabe bedre parforhold. Gennem dansen bliver I ét med hinanden, musikken og omgivelserne.
v

Giv slip på hverdagen

Med tango kan I give slip på hverdagen. Manden får lov at tage styringen, mens kvinden lader sig tillidsfuldt styre. I får brudt med hverdagens mønstre og lære hinanden endnu bedre at kende.

Ordløs dialog

Gennem tangoen lærer I, at tyde hinandens kropssprog og indrette jer efter det. I lærer at give hinanden et kram og være tæt, mens I gennem tango fører en ordløs dialog. Et pusterum fra hverdagen.

Kontakt

Har du spørgsmål, vil du høre mere om hvordan du kan lære at danse tango, så kontakt mig gerne. 

 

 

 

 

Fabrice Knecht
Creative Engineering APS
Pantheonsgade 8, 4.th
5000 Odense C

cell: 0045 61 68 83 69
mail @ knecht. dk
CVR 39 36 32 83