Udvikling igennem bevægelse

Jeg hedder Fabrice Knecht og tilbyder Stress Terapi og Bevægelsesterapi i Odense – er bevægelsesterapeut, Stress coach, tangounderviser, kunstner og designingeniør. Oprindeligt kommer jeg fra Schweiz, men har boet i Danmark siden år 2000. Jeg er en mand med mange facetter, men fælles for dem alle er, at jeg er passioneret omkring de ting jeg giver sig i kast med. Min passion og interesse har altid været inden for bevægelse, sport og musik.
Jeg er uddannet og certificeret Lifecoach hos Manning Inspire (https://sofiamanning.dk/). I dag bruger jeg min uddannnelse som coach i mit arbejde med bevægelsesterapi og Argentinsk Tango. Uddannelsen til Body Movement Terapeut har jeg afsluttet i 2018, jeg er certificeret fra HEG (Human Education Group). Jeg brænder for, hjælpe mennesker med stress terapi, at vise mine klienter sammenhængen mellem tankernes spind og kroppens bevægelse. For mig handler det om, at arbejde med det hele menneske og ikke kun dit hoved og dine tanker, når jeg arbejder med mine klienter indenfor bevægelsesterapi og underviser Argentinsk Tango
Første gang jeg stiftede bekendtskab med argentinsk tango i 2012, oplevede jeg det som meget meningsfyldt. Så meningsfyldt at jeg inden for få år blev en af Fyns bedste dansere og undervisere. Den argentinske tango tager mig med et andet sted hen, hvor jeg kan slippe mine bekymringer og lader mig være til stede i dansen og musikken. – Det er dét jeg i dag vil give videre til andre.

bevægelse som terapi

Jeg har en stor interesse for selvudvikling og psykologi og i dag er det en naturlig del af mit liv. Det er min passion for bevægelse, dans og musik, der har lært mig, at finde ind til og anerkende mine følelser. Jeg er et følsomt menneske og udtrykker dem gennem kunst og bevægelse. Det giver mig friheden til, at forklare mig uden at bruge ord.

For mig handler selvudvikling om, at skabe kontakt med sine følelser og anerkende dem, være til stede i det der er. Igennem min helt egen kombination mellem coaching og uddannelse inden for bevægelsesterapi lader jeg dig finde ind i din krop som helhed og mærke dig selv. Når noget giver mening for mig bliver jeg hurtig dygtig til det. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde mening i tilværelsen!

Mine andre interesser:
www.creativeengineering.dk – Design Ingeniør

Fordele ved bevægelsesterapi

mærk kroppen

Vil du blive bedre til at mærke kroppen, er du for meget oppe i hovedet? Bevægelsesterapi hjælper dig med at finde ind i din krop.
v

Ingen filter

Når vi arbejder med din krop, så etableres der en direkte kontakt. I modsætning til “ord-terapi” har kroppen ingen filter der støjer.

mindre stress

Kroppen fortæller dig hvad du har brug for, den lyver aldrig. Bliv bedre til at lytte til dens signaler og lad den bevæge dig igennem livet.

Kontakt

Har du spørgsmål, vil du høre mere om hvordan du kan lære at danse tango, så kontakt mig gerne. 

 

 

 

 

Fabrice Knecht
Creative Engineering APS
Pantheonsgade 8, 4.th
5000 Odense C

cell: 0045 61 68 83 69
mail @ knecht. dk
CVR 39 36 32 83