Firmaarrangement Odense

Dans argentinsk tango med dine kollegaer! Et anderledes firmaarrangement Odense. Et firmaarrangement der henvender sig til firmaer, skoler, offentlige institutioner, teambuilding, mm. Sammen med min dansepartner fører jeg jer igennem et spændende og anderledes arrangement. Det er ikke nødvendig at mænd/kvinder er præcis ligelig fordelt så længe der er nogenlunde ligevægt. Arrangementet varer minimum 2 timer og indeholder Introduktion til Tango´ens verden, opvisning og en Tango workshop. Et firmaarrangement udfører jeg altid sammen med min dansepartner. Vi tager altid udgangspunkt i gruppesammensætningen og skræddersyer arrangementet sådan at det passer til netop jer. Vi garanterer høj kvalitet; både hvad opvisning, pædagogik, undervisning, inspiration og vores fornemmelse til situationen angår. Ofte bruger jeg mit Coaching – teamcoaching eller personlig coaching – og implementerer det i Tangoundervisningen, et ekstra krydderi til dit firmaarrangement.

 

Et firmaarrangement i Tangoen´s verden er også Teambuilding. Vi kommer til at bevæge os, vi rører ved hinanden og vi bliver først og fremmest glad! Det er absolut ikke nødvendig at kunne danse i forvejen, ingen kendskab til nogen som helst form for dans er nødvendig. Mange siger at de ikke kan danse og dermed ikke vil gå i gang med Tango, men dette er ofte blot en forsvarsmekanisme. For at starte på argentinsk Tango skal man ikke kunne danse, blot at bevæge sig naturlig fra A til B. Og det kan vi alle finde ud af, vi gør det hver dag. Argentinsk Tango har ikke noget til fælles med Tango man ser i “vild med dans”. Argentinsk Tango er meget mere rolig og har ikke hurtige bevægelser i sig. Vi danser ikke de store figurer, men lærer nogle basale elementer som som at gå, føre, følge. Ring og hør nærmere hvad det drejer sig om! +45 61 68 83 69

Sammen med dine kollegaer kan du nu opleve et anderledes Firmaarrangement, Event eller Teambuilding i Odense eller på hele Fyn.

Firmaarrangement Odense

Firmaarrangement i Odense

En anderledes måde at lave et firmaarrangement på. Vores kunder er primær bosiddende i Odense og på Fyn. Men vi kører også ud til Jylland og Sjælland

v

Argentinsk Tango

Brug tiden sammen med dine kollegaer på en anden måde. Et firmaarrangement tager typisk 2 – 2 1/2 timer, men vi elsker at skræddersy det til netop dig.

Coaching og teambuilding

Et arrangement som du og din organisation vil huske. Vores tilgang er professionel og jeg bruger ofte min coaching uddannelse når jeg laver et firmaarrangement.

Kontakt

Har du spørgsmål, vil du høre mere om hvordan du kan lære at danse tango, så kontakt mig gerne. 

 

 

 

 

Fabrice Knecht
Creative Engineering APS
Pantheonsgade 8, 4.th
5000 Odense C

cell: 0045 61 68 83 69
mail @ knecht. dk
CVR 39 36 32 83